Антоанета Любенова Ефтимова
Благоевград

гр. Благоевград
пл. "Георги Измирлиев", №1, ет.5, ст.511

сл.тел:0894/460704;
имейл: t.eftimova@abv.bg
http://zdravenmediator.net
здравен медиатор в община Благоевград, член на Сдружение "Национална мрежа на здравните медиатори"
 © 2008, All Rights Reserved, ZdravenMediator.net